JE LI TO MOGUĆE?! Ivan Fiolić igrao protiv Estonije iako nije bio u zapisniku utakmice

Ponedjeljak, 28. ožujka 2016. 21:19 Napisao/la  SC

Da je možda ipak riječ o tehničkoj pogrešci sugerira službena stranica UEFA, koja je u live-prijenosu Fiolića navela među pričuvama. 


Pobjeda U-21 hrvatske reprezentacije protiv Estonije u Zaprešiću dobila je neočekivani epilog. U drugom poluvremenu zaigrao je Ivan Fiolić, koji nije bilo u službenom zapisniku utakmice!

Iz HNS-a su odmah počeli uvjeravati da je riječ o tehničkoj pogrešci, da je Fiolić uredno prijavljen za utakmicu kao pričuvni igrač.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i izbornik Nenad Gračan nisu željeli komentirati slučaj, ali je svima odmah prisjelo kada su se prisjetili nedavnog nastupa juniora Dinama u Ligi prvaka.

Nije isto jer je za Dinamo protiv Anderlechta igrao igrač s tri žuta kartona, ali je slično ako se pokaže da je za Hrvatsku igrao igrač koji nije bio prijavljen za nastup.

Da je možda ipak riječ o tehničkoj pogrešci sugerira službena stranica UEFA, koja je u live-prijenosu Fiolića navela među pričuvama.

Bolje je ne pomisliti što bi značilo da je netko u HNS-u pogriješio...

UEFA  uvrstila Fiolića u sastav tijekom live-prijenosa:

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.