HRVATSKA - TURSKA Luka Modrić: Izostanak igrača poput Turana neće nam mnogo olakšati posao

Nedjelja, 04. rujna 2016. 21:23 Napisao/la  SC

Dejan Lovren utakmicu će početi na klupi, stoperi su Domagoj Vida i Vedran Ćorluka 


Luka Modrić najavio je prvu kvalifi8kacijsku utakmicu za SP 2018. godine. Kao kapetan reprezentacije Modrić će u ponedjeljak pred praznim tribinama debitirati protiv Turske, koja mu je ostala u dobrom sjećanju iz Francuske:

- U Parizu smo bili bolji i zasluženo pobijedili, ali nije bilo nimalo jednostavno. Svaka utakmica nosi nešto novo, u ponedjeljak će biti drugačija utakmica - pred praznim stadionom, u ambijentu na koji nismo navikli ni mi oni. No, ne možemo tu ništa promijeniti, a obje se momčadi vole nadigravati i nadam se dobroj, zanimljivoj utakmici s pozitivnim ishodom za nas. Nadam se da ćemo biti na pravoj razini, pokazati pravo lice i pružati igre kao na EP-u, kaže Modrić koji je u Parizu postigao jedini pogodak.

U odnosu na Pariz, Turska u Zagrebu igra bez nekoliko zvijezda na čelu s Ardom Turanom:

- Terim nije pozvano nekoliko važnih igrača s EP-a i to će im možda biti hendikep, no većina je opet u reprezentaciji, uz nekolicinu mlađih što će im biti dodatni poticaj, dodatna energija. Izostanak igrača poput Turana neće nam mnogo olakšati posao, Turska je velika nogometna nacija, s mnogo kvalitete i čeka nas teška utakmica. Znamo da od Emre Mora prijeti opasnost, o njegovom talentu dovoljno govori da ga je kupila Borussia (D), ima sve preduvjete da napravi veliku karijeru, zaključuje Modrić.

Prema neslužbenim najavama Dejan Lovren utakmicu će početi na klupi. Na vratima je Kalinić, braniči su Strinić i Vrsaljko, stoperi Vida i Ćorluka, u sredini klasična postava Badelj, Modrić i istureni Rakitić, na bokovima Brozović i Perišić u vrhu napada Mandžukić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.