HRVATSKA - MEKSIKO Tin Jedvaj: Zašto ne bismo pobijedili i u ovakvom sastavu?

Srijeda, 24. svibnja 2017. 11:28 Napisao/la  SC

Utakmica između Hrvatske i Meksika igra se 27. svibnja, kada je na rasporedu zadnje kolo HNL-a


 Tin Jedvaj jedan je od rijektih reprezentativaca prve kategorije, koji se našao na popisu putnika za Los Angeles, gdje Hrvatska igra protiv Meksika.  

 - Svi bismo rado išli, ali mnogi igrači imaju još bitnih utakmica - no zašto ne bismo pobijedili i u ovakvom sastavu? Imamo dovoljno vremena za upoznavanje i uigravanje i svakako ćemo se potruditi dobiti ovaj susret. Ja se dobro osjećam, u dobroj sam formi i jedva čekam nove utakmice. Meksikance znam dosta dobro, pogotovo Chicharita. Bit će u punom sastavu s obzirom da nemaju toliko klupskih obveza i bit će teško protiv njih. Međutim, igrali smo već i prije u nekim mješovitim sastavima i dobro smo prolazili, ne vidim zašto ne bi i sada bilo tako. Meksikanci će imati podršku kao kod kuće, što nam može stvoriti pritisak, ali suprotstavit ćemo im se i izvući najbolji mogući rezultat, kaže Jedvaj.
 
 Utakmica između Hrvatske i Meksika igra se 27. svibnja, kada je na rasporedu zadnje kolo HNL-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.