HRVATSKA - MEKSIKO Ante Čačić: Pobrinut ću se da svi naši igrači opravdaju poziv

Subota, 27. svibnja 2017. 15:45 Napisao/la  SC

Utakmica se igra u nedjelju ujutro od 1.30 sati

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju ujutro, od 1.30 sati, u Los Angelesu igra prijateljsku utakmice protiv Meksika:

- Dečki su se morali malo upoznati i nastojali smo iskoristiti ova četiri treninga kako bismo vidjeli na koji ćemo način funkcionirati. Igrači su sretni i ponosni što imaju priliku odjenuti hrvatski dres, odigrati međunarodno značajnu utakmicu, našu prvu na sjevernoameričkom tlu, pred velikim brojem i meksičkih i hrvatskih gledatelja i svi će se podrediti momčadi te učiniti sve za dobar rezultat, kaže izbornik Ante Čačić.

Meksiko će igrati u najjačem sastavu budući da se priprema za odlučujući dio kvalifikacija za SP:

- Meksiko je očigledni favorit, bit će kompletniji i nemamo baš dobar skor s njima, ali pobrinut ću se da svi naši igrači opravdaju poziv. Igrat će s posebnom strašću za reprezentaciju svih 90 minuta i stoga će Meksiku biti teško potvrditi ulogu favorita. U klubovima s pravom skreću pozornost na sebe i dokazuju da se kvalitetnim radom otvaraju vrata velike pozornice, smatra Čačić.

Stadion Memorial Coliseum u Los Angelesu ostat će zabilježen kao prvi teren na teritoriju Sjeverne Amerike na kojemu je nastupila nogometna nacionalna selekcija Hrvatske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.