Hrvatska - Kosovo prekinuto, sramotna slika natopljenog travnjaka obišla svijet

Subota, 02. rujna 2017. 21:14 Napisao/la  SC

Utakmica je prekinuta na sramotu hrvatskog nogometa, a ponajviše države koja nije u stanju nacionalni travnjak urediti kako priliči modernom društvu

Hrvatska - Kosovo prekinuto, sramotna slika  natopljenog travnjaka obišla svijet

Kvalifikacijska utakmica između Hrvatske i Kosova prekinuta je u 20. minuti zbog nepogodnih uvjeta za igru.

Obilna kiša natopila je travnjak u Maksimiru do granice koja nogomet pretvara u vaterpolo.

Nakon 20. minuta napucavanja bez ikakvog smisla sudac Johannesson je zaustavio igru, pozvao dvojicu izbornika i kapetana da se dogovore ima li smisla igrati po onakvoj kaljuži.

Trebalo je proći više od pet minuta razgovora i dogovora s predstavnicima UEFA-e prije nego što je sudac momčadi poslao u svlačionice na desetak minuta nakon kojih je donešena konačna odluka.

Desetak minuta kasnije na teren su izašli sudac Johannesson, kapetani Modrić i Ujkani, predstavnici UEFA-e i izbornici. Zajedno su donijeli jedinu logičnu odluku.

 Slika potopljenog hrvatskog travnjaka obišla je svijet

Utakmica je prekinuta na sramotu hrvatskog nogometa, a ponajviše države koja nije u stanju nacionalni travnjak urediti kako priliči modernom društvu.

HRVATSKA: Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren, Pivarić, Modrić, Kovačić, Brozović, Rakitić, Perišić, Mandžukić

KOSOVO: Ujkani,  Vojvoda, Rrahmani, Jashanica, Kololli, Alushi, Kryeziu,  Rashica, B. Berisha, Y. Berisha, Avdijaj

Utakmice 7. kola, Skupina I: Hrvatska - Kosovo, prekid u 20. minuti,  Finska - Island 1:0 (Ring 8), Ukrajina - Turska 2:0 (Yamolekno 18, 42)
Poredak:
Ukrajina 14, Hrvatska 13 (-1), Island 13, Turska 11, Finska 4, Kosovo 1 (-1)



Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.