HNS počeo on-line prodaju ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Ukrajine

Četvrtak, 02. ožujka 2017. 18:30 Napisao/la  SC

HNS je odlučio  najvjernijim navijačima omogućiti popust u iznosu od 50 posto za svaku ulaznicu kupljenu u pretprodaji putem interneta i blagajnama stadiona Maksimir

Hrvatski nogometni savez pustio je u on-line prodaju ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Ukrajine, koja se 24. ožujka igra na stadionu Maksimir.

HNS je odlučio  najvjernijim navijačima omogućiti popust u iznosu od 50 posto za svaku ulaznicu kupljenu u pretprodaji putem interneta, odnosno na blagajnama stadiona Maksimir, zaključno s nedjeljom, 19. ožujka, 2017. godine.

Tribina / cijena ulaznice / cijena ulaznice u pretprodaji

Tribina Sjever-gore / 60 kuna / 30 kuna u pretprodaji
Tribina Sjever-dolje / 80 kuna / 40 kuna u pretprodaji
Tribina Istok / 140 kuna / 70 kuna u pretprodaji
Tribina Zapad dolje / 240 kuna / 120 kuna u pretprodaji
Tribina Zapad VIP sredina / 300 kuna / 150 kuna u pretprodaji

Za svaku kupljenu ulaznicu potrebno je dati osobne podatke, a jedan kupac može kupiti najviše 6 ulaznica.

Prodaja ulaznica u pretprodaji započela je 2. ožujka i trajat će do 19. ožujka.

Blagajne na stadionu Maksimir radit će u tom periodu svakoga dana osim nedjeljom od 10 do 18 sati, a istodobno će biti moguće kupiti ulaznice u pretprodaji putem interneta.

U slučaju da se cijeli kontingent ulaznica ne proda u pretprodaji, od 20. ožujka nastavlja se redovna prodaja na internetu i na blagajnama po punim cijenama.

Kupac ulaznica internetom mora biti isključivo državljanin Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB i adresa kupca) na HNS-ovom portalu za ulaznice; ostali navijači za koje kupac kupuje ulaznice mogu biti i strani državljani.

Više informacija o kupnji ulaznica preko interneta: PORTAL ZA ULAZNICE.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.