Goal.com tvrdi da Ivan Perišić propušta EP, Hajduk bez pojačanja u borbi za prvaka

Nedjelja, 24. ožujka 2024. 22:11 Napisao/la  SC

Uzme li se u obzir činjenica da je gotovo godinu dana izvan travnjaka, jasno je zbog čega se Perišićevo ime našlo na popisu uglednog portala

Ivan Perišić
Ivan Perišić

Goal.com, ugledni nogometni portal, objavio je popis nogometnih zvijezda koje bi ovogodišnji Euro mogle propustiti zbog ozljeda ili nekih drugih problema.

Jedno ime na popisu posebno upada u oči, riječ je naravno o Ivanu Perišiću, krilnom napadaču hrvatske nogometne reprezentacije, koji je u rujnu prošle godine doživio tešku ozljedu ligamenata tijekom treninga u Tottenhamu.

Perišić se nedavno vratio na Poljud kao jedan od najvećih aduta Hajduka u pohodu na titulu prvaka, tvrdnje Goal.coma da je teško vjerovati u njegov oporavak do početka Europskog prvenstva u Njemačkoj zorno ukazuju na to da je teško vjerovati da će Hajduk profitirati njegovim dolaskom, iako u javnost sporadično dolaze snimke s njegovih individualnih treninga s loptom i bez nje.

Prema nekim prognozama Mislav Karoglan na Perišića bi mogao računati vrlo brzo, prema nekim drugim Perišić neće biti u stroju do kraja travnja, uzme li se u obzir činjenica da je gotovo godinu dana izvan travnjaka, jasno je zbog čega se Perišićevo ime našlo na spomenutom popisu.

Inače, uz Ivana Perišića Goal.com je na popis uvrstio redom Davida Alabu (Austrija, Real Madrid), Domenica Berardija (Italija, Sassuolo), Svena Botmana (Nizozemska, Newcastle), Thibauta Courtoisa (Belgija, Real Madrid), Gavija (Španjolska, Barcelona), Reecea Jamesa (Engleska, Chelsea), Christophera Nkunkua (Francuska, Chelsea), Paula Pogbu (Francuska, Juventus), Luke Shawa (Engleska, Manchester United), Raheema Sterlinga (Engleska, Chelsea), Jurriena Timbera (Nizozemska, Arsenal), Sandra Tonalija (Italija, Newcastle) i Bena Whitea (Engleska, Arsenal).

Hajdukove ambicije o osvajanju titule opasno su poljuljane ne samo zbog bodovnog zaostatka za trenutačnim liderom Rijekom, dovođenje Josipa Brekala za sada je daleko od onog što se na Poljudu očekivalo, a kada se tome pribroje problemi Ivana Perišića ispada da su Rijeka i Dinamo u ovom trenutku u daleko većoj prednosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.