ESTONIJA - HRVATSKA Reprezentacija doputovala u Tallinn, dobrodošla utakmica protiv Estonije

Nedjelja, 26. ožujka 2017. 20:02 Napisao/la  SC

U svim dosadašnjim prijateljskim utakmicama pokušavali smo dati više prostora onima koji inače manje igraju, kako bi potvrdili da su s pravom pozvani u reprezentaciju, kaže Čačić


Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u estonsku prijestolnicu, u Tallinnu u utorak Hrvatska igra prijateljsku utakmice nakon pobjede protiv Ukrajine.

- Uz ta vrijedna tri boda, velika je stvar što smo vratili ljude na tribine, što smo svi zajedno pokazali da možemo biti dobri i na terenu i van njega. Ponosni smo na to, pogotovo kada se uzme u obzir sve što smo prolazili zadnje dvije godine. U svim dosadašnjim prijateljskim utakmicama pokušavali smo dati više prostora onima koji inače manje igraju, kako bi potvrdili da su s pravom pozvani u reprezentaciju. Isto očekujem u Estoniji te nam je ta utakmica više nego dobrodošla, kaže izbornik Ante Čačić.

Uz ranije oslobođene Subašića, Modrića, Rakitića, Mandžukića i N. Kalinića, na put nije krenuo ni Brozović zbog posljedica udarca u koljeno u petak na Maksimiru.

Ante Čačić jedino je pozvao Antu Ćorića iz mlade reprezentacije iako je pretpozive poslao trojici igrača (Andrijašević, Pašalić, Leovac).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.