Dejan Lovren udaljen iz reprezentacije nakon što je demonstrativno prekinuo zagrijavanje

Srijeda, 30. ožujka 2016. 14:47 Napisao/la  SC

Zar vi stvarno mislite da Lovren treba odlučivati o tome koliko će se zagrijavati? Ili je to odluka nekoga drugoga? Lovren nije odbio ući u igru jer nije ni pozvan, kaže izbornik Čačić

Ante Čačić otkrio je da Ivica Olić nije jedini igrač s kojim se sukobio tijekom kratkog izborničkog manadata. Naime, tijekom utakmice u Budimpešti Dejan Lovren zagrijavao se dok nije shvatio da neće ući igru. Lovren je demonstrativno sjeo na klupu kada je shvatio da u igru ulazi Darijo Srna:

- Nitko neće biti ispred reprezentacije! Nitko! Ni jedan pojedinac! Zar vi stvarno mislite da Lovren treba odlučivati o tome koliko će se zagrijavati? Ili je to odluka nekoga drugoga? Lovren nije odbio ući u igru jer nije ni pozvan. Morate znati da se od iste 46. minute počeo zagrijavati Darijo Srna, koji ima 129 nastupa za A-reprezentaciju i kapetan je. On je ušao kad je ušao, to sve govori. Srna je svojim primjerom pokazao kako se treba odnositi prema nacionalnoj vrsti. Reprezentacija nije ničija prčija, to sam kazao istog dana kad sam inauguriran. I vrijedi za sve, i izbornike i igrače. Jesam li bio dovoljno jasan? Lovren se svojim postupkom udaljio od reprezentacije, rekao je izbornik Čačić za Sportske novosti.

Lovren se nije oglasio! Sigurno hoće, kada procjeni da je trenutak pogodan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.