Davor Šuker: Toliki ste nam pritisak napravili da smo počeli razmišljati radimo li dobar posao

Srijeda, 14. listopada 2015. 16:59 Napisao/la  SC

Hvala svima koji su sretni zbog Hrvatske i nadam se da ćemo se vidjeti u kockastim dresovima u Parizu, kaže Šuker


Davor Šuker prvi put nakon uspjeha na Malti obratio javnosti posredstvom HTV-a, predsjednik HNS-a nije zaboravio spomenuti medije i navijače:

- Čestitao bih igračima i nogometnoj obitelji na velikom uspjehu. Zahvalio bih se svima koji su bili uvijek uz nas, koji su nam uvijek bili potpora. Nadam se da ćemo svi biti zajedno u Francuskoj i da ćemo ispuniti randez vous. Uvijek ima žita u kukolju (??),... to će uvijek biti tako. Hvala svima koji su sretni zbog Hrvatske i nadam se da ćemo se vidjeti u kockastim dresovima u Parizu. Mi smo '98. imali najbolju navijačku skupinu i nadam se da će to tako opet biti. Mediji? Mi ćemo samo igrati nogomet. Pustite nas više na miru. Napravili ste nam toliki pritisak da smo počeli razmišljati radimo li dobar posao, kaže Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.