Davor Šuker: Čekam da Kovačić eksplodira ove sezone, u dobrim je rukama

Petak, 09. listopada 2015. 14:14 Napisao/la  SC

 Modrić je najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji, genijalac, kaže Šuker


Davor Šuker iznio je za Marcu svoje viđenje karijere Matea Kovačića, koji se nadavno pridružio Luki Modriću u Real Madridu.

- Obojica su u Madridu zato je to zaslužuju, nema dvojbe. Jako sam sretan zbog njih jer znam što znači biti igrač Real Madrida, rekao je Šuker, svojedobno napadač kraljevskog kluba.

Šuker je priznao da ga je Kovačić pitao za savjet prije nego što je potpisao:

- Podržao sam njegovu namjeru da potpiše za najveći klub na svijetu. Lijepo je igrati nogomet, ali igrati nogomet za Real Madrid je nešto posebno.... Grad, stadion, navijači klub... Real Madrid je jedini nogometni klub poznat na svim kontinentima, igrati za Real Madrid je privilegija malog broja igrača, kaže Šuker koji je o svakom igraču rekao po nekoliko rečenica.

O Luki Modriću:

- Njegova fantastična tehnika je krucijalna, isto kao i tijelo. S njegovim psihološkim atributima, u trenu može perfektno iznijeti loptu. Maradona, Xavi... to su slični igrači. Modrić je najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji, genijalac.

O Mateu Kovačiću:

- Čekam da eksplodira ove sezone, u dobrim je rukama, Benitez je dobar trener. Igra za najbolji klub na svijetu i ne nikoga razočarati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.