China Cup: Ante Čačić i Marcello Lippi razgovarali uoči utakmice za treće mjesto

Petak, 13. siječnja 2017. 14:37 Napisao/la  SC

Utakmicu protiv Kine moramo odraditi  tako da svi pozvani igrači sudjeluju u ova dva susreta, kaže Čačić.   Hrvatska - Kina, subota (8.30,  Arenasport)


Ante Čačić sastao se s Marcellom Lippijem uoči utakmice za treće mjesto na China Cupu, Hrvatska i Kina igraju u subotu od 8.30 sati uz izravni televizijski prijenos na Arenasportu. 

Lippi je izbornik kineske reprezentacije, slavni talijanski trener najveće klupske uspjehe ostvario je na klupi Juvensta, dok je 2006. godine postao svjetski prvak na klupi talijanske reprezetacije.

U neformalnom razgovoru  Čačić i Lippi dotaknuli su se različitih tema među kojima je naravno dominirao nogomet.

- Utakmicu protiv Kine moramo odraditi  tako da svi pozvani igrači sudjeluju u ova dva susreta. Tako ćemo raspodijeliti opterećenje za dvoboj s Kinezima, želimo ići kući kao pobjednici. Raduje me što ćemo igrati upravo s domaćinima, premda je šteta što se nismo našli u finalu. Jako sam zadovoljan načinom na koji momčad reagira na China Cupu, s obzirom na sve poteškoće s dugačkim putovanjem, vremenskom razlikom i kratkim pripremama. Reprezentativci su pokazali veliku strast igrajući za boje nacionalnog dresa. Sve što su napravili protiv Čilea, reprezentacije koja je bila obilježena kao favorit, služi im na čast. Siguran sam da će isto napraviti i protiv Kine, dat će sve od sebe i mislim da ćemo opet moći biti zadovoljni, rekao je Čačić.

Lippi ima sličnih problema kao i Čačić, ne može računati na najboje igrače budući da se utakmice igraju izvan FIFA-termina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.