Ante Čačić zna sastav za Bugarsku, Darijo Srna neće još pričati o situaciji koja nije bajna

Petak, 09. listopada 2015. 20:38 Napisao/la  SC

Pivarić i Kalinić kreću od 1. minute, kaže Čačić

Hrvatska reprezentacija u subotu igra protiv Bugarske prvu od dvije preostale kvalifikacijske utakmice za plasman na EP. Utakmicu su najavili izbornik Ante Čačić i kapetan Darijo Srna.

- Moramo pobijediti, uvjeren sam da igrači imaju jaku unutarnju energiju da ostvarimo pobjedu. Teško je reći što osjećam, dio sam obitelji koju poznaje cijeli svijet no spreman sam, sposoban i za ovakve utakmice. Što se tiče sastava, nemam nikakvih dvojbi. Pivarić i Kalinić kreću od 1. minute, kaže Čačić.


- Nije lijepo igrati pred praznim tribinama, osjetili smo to u Splitu. Specifična je ovo situacija, ali imamo cilj - šest bodova. Također, uvijek pokažemo pravo lice kad je najteže. S izbornikom smo otvoreno razgovarali, imamo ogromno međusobno povjerenje. Očekujemo da ćemo igramo svoj nogomet, da vratimo samopozdanje, rekao je Srna i obećao sljedeće:

- Samo bih pričao o utakmicama, a nakon Malte mogu pričati o situaciji koja nije bajna, kaže Srna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.