Andrij Ševčenko daje komplimente Vatrenima: Hrvatska je uvijek favorit

Četvrtak, 23. ožujka 2017. 11:26 Napisao/la  SC

 Ne govorim ovo iz kurtoazije: Hrvatska je jedna od najprogresivnijih i najboljih selekcija Europe, rekao je Ševčenko

Andrij Ševčenko u razgovoru za SN, rekao je što očekuje od utakmice protiv Hrvatske u Zagrebu.

- Bit će to silno zahtjevan dvoboj. Hrvatska je lider skupine, igramo u Zagrebu, oni su favoriti, a nas zaista očekuje najteže iskušenje otkad sam postao izbornikom. No, stoga smo i stigli u Austriju što je ranije moguće, jer smo željeli dobiti tjedan dana vremena za preparaciju taktike i dobivanje odgovora za prvu jedanaestoricu. Dobili smo, konačno, i vrijeme da provedemo taktiku kojom se kanimo suprotstaviti Hrvatskoj, u utakmici u kojoj definitivno unaprijed ne odustajemo od bodova. Plan postoji, objasnio je Ševčenko.

Hrvatsku reprezentaciju iznimno cijeni, te najavljuje najteže iskušenje od kada je na klupi Ukraine.

- Ne govorim ovo iz kurtoazije: Hrvatska je jedna od najprogresivnijih i najboljih selekcija Europe. Ima iskustvo igranja, pobjeđivanja i plasmana na velika natjecanja, a ujedno ima nevjerojatno snažnu skupinu igrača koji igraju u najvećim europskim klubovima i tamo su jedni od ključnih likova. Ispred čvrste obrane nalazi se vezni red u kojem caruju Modrić i Rakitić, a tu je i Kovačić. To je strašno oružje, koje je još ubitačnije u suradnji s izvrsnim napadačima, koji ove sezone igraju odlično i mnogo zabijaju. Dakle, Hrvatska je uvijek favorit, ne samo kvalifikacija, već i pritajeni favorit velikih natjecanja, zaključio je Ševčenko.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.