Željko Jovanović: Istup čelnika Dinama predstavlja demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona

Petak, 29. studenog 2013. 16:38 Napisao/la  SC

Očekujemo da se HNS hitno očituje o ponašanju svog čelnika te da spriječi potencijalni kaos na nedjeljnoj utakmici Dinama i Hajduka, rekao je Jovanović

Nakon što se izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić odlučio svojevoljno ukinuti famozne vaučere za gostujuće navijače, nije dugo trebalo čekati na odgovor resornog ministra Željka Jovanovića. Mamić je puštanjem Torcide na južnu tribinu Maksimira u nedjelju jasno poručio ministru da se s njegovim pravilima ne slaže.

- U Hrvatskoj vrijede ista pravila za sve, ali, nažalost, poznato je da je zahvaljujući raznoraznim malverzacijama, menadžerima i ostalim lutkama na koncu HNS-a i HNL-a hrvatska nogometna liga izgleda poput Orwellove životinjske farme na kojoj su svi jednaki, a samo neki jednakiji, i zato je godinama bila upitna regularnost. Sada kada je Nacionalni odbor za sprečavanje nereda i nasilja na stadionima krenuo u uvođenja reda, svi kojima red ne odgovara bore se protiv toga,. Jednaka pravila vrijede i za Hajduk, Dinamo i Rijeku ili bilo kojeg prvoligaša pa stoga istup čelnika Dinama i Izvršnog odbora HNS-a, predstavlja demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona, propisa i odluka najvišeg tijela hrvatskog nogometa, čiji su članovi i čelnici Dinama pa očekujemo da se HNS hitno očituje o ponašanju svog čelnika te da spriječi potencijalni kaos na nedjeljnoj utakmici Dinama i Hajduka, rekao je Jovanović za Index.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.