Michel Platini u Dubrovniku sazvao sastanak Izvršnog odbora UEFA-e

Srijeda, 18. rujna 2013. 08:54 Napisao/la  HNS

Predsjednici i glavni tajnici svih članica UEFA-e okupili su se ovoga tjedna u Dubrovniku gdje će na dvodnevnom TEP (Top Executive Programme) Strateškom sastanku

Predsjednici i glavni tajnici svih članica UEFA-e, kao i vodeći ljudi UEFA-e na čelu s predsjednikom Michelom Platinijem, okupili su se ovoga tjedna u Dubrovniku gdje će na dvodnevnom TEP (Top Executive Programme) strateškom sastanku razgovarati o ključnim nogometnim temama i izazovima s kojima se suočava europski nogomet. Na dnevnom redu su, između ostaloga, sustavi klupskih i reprezentativnih natjecanja te odnosi s drugim konfederacijama i FIFA-om.

Značajan skup u Dubrovniku svojim su govorima otvorili predsjednik UEFA-e Michel Platini koji se zahvalio HNS-u "na odličnoj organizaciji" te predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, koji je kao domaćin poželio svima ugodan rad i boravak u jednom od najljepših gradova svijeta:

 

Uz predsjednika Davora Šukera, HNS na različitim sastancima tijekom ove konferencije zastupaju izvršni predsjednik Damir Vrbanović i voditeljica međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac.

Nakon završetka Strateškog sastanka, u četvrtak i petak će u Dubrovniku zasjedati Izvršni odbor UEFA-e. Na dnevnom redu nekoliko je zanimljivih tema, uključujući predstavljanje liste zemalja koje su se prijavile za kandidaturu za domaćinstvo EURO-a 2020. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.