Luka Modrić u razgovoru za Marcu istaknuo da dvoji hoće li igrati za reprezentaciju

Subota, 08. srpnja 2017. 12:47 Napisao/la  SC

Luka Modrić prvi put javno govorio nakon što se protekli tjedan pojavio se na Općinskom sudu u Osijeku zbog optužbe za lažno svjedočenje


Luka Modrić u razgovoru za Marcu prvi put je javno obznanio da razmišlja prestati igrati za reprezentaciju:

- Nisam donio konačnu odluku. Vidjet ćemo. Sada se želim koncentrirati na pripreme s Real Madridom i dobro se pripremiti, rekao je Modrić novinaru Marce, koji ga je posjetio u Zadru.

U podužem razgovoru najmanje je vremena posvećeno Modrićevu svjedočenju na suđenju Zdravku Mamiću:

- To je neugodna i komplicirana situacija, ali imam mirnu savjest. Sada treba pričekati da to završi i ništa više. Ne mogu govoriti više o toj temi, nije lijepo, komplicirano je. To je nešto što se dogodilo prije mnogo godina i za mene je to i sve što se događa oko toga jako teško, ali izdržao sam puno stvari u životu i siguran sam da ću također izdržati i ovo i da će se sve brzo završiti kako bih to mogao zaboraviti. Sada ima razmišljanja protiv mene bez upućenosti u to kako stvari uistinu stoje. Teško mi je, ali ne mogu izaći iz svoje kože, rekao je Modrić.

Kapetan hrvatske reprezentacije protekli tjedan pojavio se na Općinskom sudu u Osijeku zbog toga što ga DORH tereti za lažno svjedočenje.

Prema navodima DORH-a, Modrić je tijekom istrage i svjedočenja promijenio iskaz kada je govorio o datumu potpisivanja aneksa ugovora s Dinamom kojim mu je pripalo 50 posto transfera u Tottenham.

Dobiveni novac Modrić je podijelio s Mamićem. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.