Krunoslav Borovec odgovorio Armadi: Mamić nije na listi, jer je evidentiran za samo jednu kažnjivu radnju!

Utorak, 02. prosinca 2014. 00:51 Napisao/la  SC

Na našoj listi se nalaze samo višestruki počinitelji kažnjivih radnji na stadionima, rekao je Borovec 


Krunoslav Borovec, načelnik Uprave policije, odgovorio je na pitanje KN Armada zašto Zdravko Mamić nije na crnoj listi:

- Pozdravljam Armadin potez, pozdravljam to što su sve svoje dvojbe stavili na papir i uputili u Ravnateljstvo policije. To je pravi primjer kako bi klubovi i navijači trebali komunicirati s onima koji provode odluke. Zašto gospodin Mamić nije na listi? Na listu se stavljaju osobe koje su počinile kažnjive radnje iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, a ne neke druge radnje. Mamić je evidentiran samo za jednu kažnjivu radnju, a na našoj listi se nalaze samo višestruki počinitelji kažnjivih radnji na stadionima, rekao je Borovec u emisiji HTV-a Otvoreno.


Načelnik Uprave policije kaže da Dinamo ima pravo zabraniti gledateljima ulazak na stadion:

- Naravno da je moguće da Dinamo zabrani navijačima ulazak na stadion. Nisam ja glasnogovornik Dinama i nemam namjeru braniti njihove poteze. Ne znam kako je u Sjevernoj Koreji, ali je to praksa u Europi. Imamo tako slučajeve navijača Milana, Valencije kojima je klub zabranio ulazak na stadion, tvrdi Borovec.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.