IVO SUŠAK TVRDI

Nema prepreka da Adnan Januzaj igra za Hrvatsku

Ponedjeljak, 07. listopada 2013. 15:01 Napisao/la  SC

Njegovo ime u mojoj je bilježnici upisano barem već pola godine, kaže Sušak

Adnan Januzaj nova je zvijezda Manchester Uniteda. Nakon što je 18-godišnji mladić postigao dva pogotka Sunderlandu, njegove slike ne silaze s naslovnica. Izgleda da će Belgijac albanskog porijekla postati i hrvatska zvijezda budući da se za njegovu naklonost otimaju engleski, belgijski i hrvatski nogometni savezi.

- Njegovo ime u mojoj je bilježnici upisano barem već pola godine. Pozornost mi je skrenuo jedan nogometni menadžer iz Hrvatske, inače albanskog podrijetla. Januzaj je po ocu s Kosova, no, prema informacijama koje sam dobio majka mu je Hrvatica i zato smo i upozoreni obratiti pozornost na njega. Izravno s Adnanon nismo kontaktirali, sigurno da ćemo to ubrzati. On je izuzetno zanimljiv potencijal, za njega su mnoge reprezentacije zainteresirane. Vjerojatno neće biti lak posao pridobiti ga, međutim dosta Albanaca s Kosova ima sklonost prema Hrvatskoj. Nema prepreka da igra za Hrvatsku, stvar je njegova izbora, kaže Ivo Šušak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.