FIFA za dom spremna: Facebook stranica zatrpana proustaškim pozdravima iz Hrvatske

Utorak, 17. prosinca 2013. 14:03 Napisao/la  SC

Navijači na FIFA-inoj Facebook stranici podržali Josipa Šimunića načinom koji je dodatno srozao ionako narušeni hrvatski međunarodni ugled

Službena stranica krovne svjetske nogometne organizacije (FIFA) na društvenoj mreži Facebook postala je meta za hrvatske navijače. Nakon izricanja kazne Josipu Šimuniću od deset utakmica neigranja za reprezentaciju nakon dobro znanog čina proitv Islanda dogodila se 'revolucija'!

Hrvatski navijači solidalizirali su se sa Šimunićem i u komentar jedne fotografije počili pisati 'Za dom spremni' - krilaticu zbog koje je Šimunić i kažnjen. Na sliku iz ilustracije stiglo je preko dvije tisuće komentara hrvatskih navijača, a brojka raste iz minute u minutu. FIFA, odnosno administrator njene Facebook-stranice nije u mogućnosti 'prijaviti' svakog korisnika koji komentira sliku, stoga će pokrenuta inicijativa teško imati ikakve odjeke.

Slika na koju su 'fanovi' FIFA-ine stranice krenuli lijepiti komentare inače pokazuje novu, 4D tehnologiju kontrole gola koja svoju premijeru ima na Svjetskom klupskom prvenstvu koje je ovih dana u tijeku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.