Hrvatska protiv Malija u Osijeku, Davor Šuker negira sukob sa Željkom Jovanovićem

Utorak, 11. ožujka 2014. 18:42 Napisao/la  SC

FIFA i UEFA su sve rekle kad je u pitanju odnos između Saveza i resornog ministarstva, i za mene je to zakon, kaže Šuker

Hrvatska nogometna reprezentacija protiv Malija igra 31. svibnja u Osijeku! Zadnju utakmica na hrvatskom tlu uoči odlaska u Brazil kockasti će igrati u rodnom gradu predsjednika HNS-a Davora Šukera, koji je istaknuo da nema nikakvog sukoba između HNS-a i ministra Željka Jovanovića.

- FIFA i UEFA su sve rekle kad je u pitanju odnos između Saveza i resornog ministarstva, i za mene je to zakon. Respektiramo svačije mišljenje, ali sada želimo gledati u budućnost, želimo boljitak u nogometu, da ne tražimo samo krivce. Volio bih vidjeti kakvo je stanje u drugim savezima, volio bih vidjeti na sto slučajeva kako se ponašala Sportska inspekcija, a ne samo na slučaju Lokomotive, Dinama i HNS. Zar smo mi najlošiji? Mi smo napravili što je tražila Sportska inspekcija, ali ne želimo tolika miješanja, jer ona prave, kaže Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.