Davor Šuker o kampu HNS-a: Ne krademo, samo želimo napraviti nešto dobro!

Petak, 03. siječnja 2014. 18:49 Napisao/la  SC

Napravit ćemo reprezentativne nogometne centre i u drugim regijama, samo nam trebaju pravi projekti, rekao je Šuker

Tijekom predstavljanja novog izbornika U-19 reprezentacije Zorana Vulića, predsjednik HNS-a pojasnio je detalje oko gradnje kampa u Sveticama zbog čega prosvjeduju rekreativci.

- Nijednu kunu poreznih obveznika nećemo potrošiti za realizaciju cijelog projekta, imamo novac na računu iz namjenskih fondova UEFA-e. U demokratskoj smo zemlji, svatko može reći što ga smeta. Kad me ponovno povlačite za jezik, želim još jednom naglasiti da nikome ništa ne uzimamo, ne krademo, samo želimo napraviti nešto dobro za sve naše reprezentacije. Boli me kad nam se podmeću kune poreznih obveza, a baš suprotno, imamo vlastita sredstva za gradnju tog objekta kojeg već duže vrijeme nišanimo. Napravit ćemo reprezentativne nogometne centre i u drugim regijama, samo nam trebaju pravi projekti, rekao je Šuker.

Predsjednik HNS-a ponovo se osvrnuo na incident koji su u Sveticama u četvrtak izazvali rekreativci, kada je predstavljao projekt HNS-a:

- Imat će i drugi sportovi svoj prostor, i tenis od kojeg netko želi praviti svoj biznis. Pričekajte da bude gotova maketa, pa ćete vidjeti da će biti mjesta za sve, profesionalce i rekreativce, kaže Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.