BBB kupuje ulaznice Torcidi, Jovanović jednim udarcem ubio dva komarca u nogometnoj močvari

Utorak, 26. studenog 2013. 19:15 Napisao  I. V.

Ministar Željko Jovanović uspio je posredstvom Nacionalnog odbora pomiriti navijačke skupine, koje su se udružile protiv HNS-a iako je odluku o vaučerizaciji nametnulo matično ministarstvo

Nacionalni odbor za borbu protiv nasilja u sportu uspio je nešto što je donedavno bilo nezamislivo:

- Pozivam sve naše članove da na sve moguće načine pomognu Torcidi u ulasku na stadion. Molimo zato sve naše članove da se suzdrže od odgovora na policijske provokacije. Za sve veće nerede koji su se dogodili na stadionima kriva je policija, odnosno loše i pogrešne sigurnosne procjene, prenosi Index izjavu jednog od čelnika BBB-a.

Uoči nedjeljnog derbija između Dinama i Hajduka, članovi BBB-a organizirano kupuju ulaznice za pripadnike Torcide, koji bi se trebali smjestiti negdje izvan ograđenog prostora ispod semafora. U prostor koji tradicionalno pripada gostujućim navijačima mogu ući samo navijači Hajduka s vaučerima. Za njihovo ponašanje jamči Hajduk!

Iako čelnici Dinama namjeravaju zatvoriti tribinu na kojoj bi se trebali pojaviti pripadnici Torcide s ulaznicama koje će kupiti članovi BBB-a, uoči najvećeg derbija pobjednik je poznat. Ministar Željko Jovanović uspio je posredstvom Nacionalnog odbora pomiriti navijačke skupine, koje su se udružile protiv HNS-a iako je odluku o vaučerizaciji nametnulo matično ministarstvo.

Jovanović je jednim udarcem ubio dva komarca u nogometnoj močvari! Da bi se močvara isušila treba poduzeti opsežne radove, ali svaki je početak težak!



Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.