Zoran Nižić, kapetan Hajduka: Glupost je da smo protiv Dinama igrali za Rijeku!

Utorak, 25. travnja 2017. 15:02 Napisao/la  Ivan Jelić

U svaku utakmicu ulazimo motivirani, ali nije isto igrati protiv Dinama ili Rijeke i  drugu utakmicu, kaže Nižić


Uoči gradskog derbija, koji se igrao u srijedu od 20 sati na Poljudu, kapetan Hajduka Zoran Nižić osvrnuo se na utakmicu protiv Dinama:

- Poslije osam i pol godina je poseban gušt pobijediti Dinamo. Odigrali smo pravu utakmicu od prve do zadnje minute i zasluženo pobijedili.  Kako vrijeme prolazi, ekipa je uigranija. Pripremamo se za protivnike na pravi način. Odigrali su vrhunsku defenzivnu utakmicu veznjaci i napadači, kaže Nižić koji ovako prokomentirao tezu da je Hajduk protiv Dinama igrao za Rijeku:

-  Svatko ima svoje mišljenje, ali to su gluposti. Ovo je bio najveći hrvatski derbi i bili smo motivirani. Drugo nemam što reći. Gluposti. U svaku utakmicu ulazimo motivirani, ali nije isto igrati protiv Dinama ili Rijeke i  drugu utakmicu. Neke utakmice se poklope kako ne treba, kao u Osijeku, kada smo primili gol iz penala. Motivacija nije neki problem, imamo svoj put kojim idemo. Priča će uvijek biti kada je dobro i kada je loše. Kada ne ide, uvijek se traži dlaka u jaju, kaže Nižić.

Evo što je kazao Zvonimir Kožulj o utakmici u Maksimiru:

- Od ponedjeljka smo znali što želimo, uspjeli smo sprovesti sve to na terenu i na koncu pobijedili. Mogu reći da sam spreman što se kondicije tiče, ali nisam mogao raditi s loptom. Pričao sam s kondicijskim trenerom i on je zadovoljan, kaže Kožulj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.