ŽELJKO KOPIĆ Filip Bradarić bio je najbolji igrač prošle sezone prema mojem mišljenju

Petak, 15. prosinca 2017. 16:24 Napisao/la  Ivan Jelić

Nisam pozvan da bih to komentirao, vidio sam da su uzeli teren kao otežavajući faktor, kaže Kopić o zamjeni domaćinstva Intera i Rijeke

Željko Kopić
Željko Kopić

Pred nogometašima Hajduka u nedjelju je posljednja obveza u ovoj kalendarskoj godini. Na Poljudu (15 sati) gostuje Inter.

- Analizirali smo utakmicu sa Lokomotivom, bilo je dobrih stvari poput ulaza u utakmicu, ali i neke stvari koje nisu bile dobre. Imamo nekoliko igrača koji su imali sitnih problema sa ozljedama poput Borje, Nižića, Hamze, Almeide. Sigurno je da nema Savvasa zbog žutih kartona, a za ostale ćemo vidjeti. Inter je ekipa koja izgleda dobro, imaju dobre rezultate. Naša je obveza da budemo pravi, bez obzira na to da nakon susreta slijedi odmor, kaže trener Željko Kopić koji se osvrnuo na protivnika u polufinalu Kupa:

- Lokomotiva ima kvalitetu, nije slučajno došla do polufinala. Nije nam taj susret sad u fokusu, ima još vremena, uostalom i prijelazni rok slijedi, vidjet ćemo u kakvim ćemo se sastavima susresti, rekao je Kopić.

Jeste li zadovoljni što se izbjegli Rijeku i Dinamo?

- Sigurno da su to momčadi protiv kojih su to zahtjevnije utakmice. Svjestan sam da Lokomotiva ima potencijal, ne smatram da je to ekstra lakša utakmica. Moramo biti na pravoj razini da dođemo do finala.

Koliko je momčad napredovala od vašeg dolaska?

- Teško je u mjesec dana napraviti revoluciju. Digli smo nivo agresivnosti, imamo perioda kada kontroliramo igru, ali isto tako ima i dijelova kada izgubimo kontrolu.

Kako komentirate zamjenu domaćinstva Intera i Rijeke?

- Nisam pozvan da bih to komentirao, vidio sam da su uzeli teren kao otežavajući faktor. Format u Kupu se mijenjao, ali svi smo znali od početka da je takav sistem.

Tko je po vama najbolji igrač HNL-a u 2017.?

- Sigurno da je Rijeka napravila uspjeh osvajanjem duple krune, prema mojem mišljenju Filip Bradarić bio taj pokretač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.