Željko Kopić: Danas smo bili Hajduk, trebamo se bacati na glave na Rujevici

Četvrtak, 09. kolovoza 2018. 23:28 Napisao/la  SC
Željko Kopić
Željko Kopić

 

Hajduk i FCSB odigrali su utakmicu bez golova:

- Najbitnije je da smo danas bili Hajduk, da smo bili ono što navijači od nas očekuju. Napravili smo taktičku pripremu, analizirali protivnika, dobili veliki broj duela. Oni su se dobro branili, vidjeli smo da mogu biti opasni, ali zadovoljan sam s utakmicom, ostaje samo žal što nismo zabili... No pred nama je još 90 minuta, nadam se da ćemo biti na ovoj razini! Oni su inače izuzetno jaki u napadu, imaju puno dobrih kreatora i kad ih pustiš ulaziš u probleme. Postavili smo igru da stvaramo što više pritiska na loptu i ne damo im vremena za organizaciju igre, Juranović i Borja odlično su se dizali u tranziciji, imamo razloga za optimizam. Naša tendencija je uvijek da budemo ovako čvrsti, samo što smo prvih par utakmica imali problema pa su i dobre stvari padale u drugi plan. Danas smo postavili igru za duele, ovo je prvi put da je ovaj sastav istrčao zajedno, no mislim da ova momčad ima potencijala, mladosti i energije, ovo je putokaz za dalje, no ako je ovo točka na putu koja će se zagubiti onda ništa nismo napravili, kazao je trener Željko Kopić.

 Igrao je u nastavku i Marko Futacs:

- Nije da Futacs ne želi biti spreman, svi oni vode računa o sebi, no svakako bih volio da su svi u puno boljem stanju... Situacija je takva kakva je, moramo raditi i napraviti sve da budemo još bolji. Imamo prekrasan raspored ovaj mjesec oko Velike Gospe, trebamo se bacati na glave na Rujevici i vidjeti što će biti... Ovo je nogomet, trebamo se dobro odmoriti i odigrati pravu utakmicu, rekao je Kopić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.