Vladimir Gredelj: Ovo je pokušaj ubojstva Bruna Marića, ovu mržnju bildali su bivši čelnici Hajduka

Srijeda, 12. listopada 2016. 01:49 Napisao/la  SC

Gredelj opravdao Marićevo šetanje s pištoljem i izravno prozvao bivše čelnike Hajduka, Marina Brbića i Ljuba Pavasovića Viskovića, za govor mržnje i prijetnje smrću


Odvjetnik Vladimir Gredelj svjedočio je napadu na Bruna Marića u Stobreču. U razgovoru za RTL Gredelj je opisao što se dogodilo, opravdao Marićevo šetanje s pištoljem i izravno prozvao bivše čelnike Hajduka, Marina Brbića i Ljuba Pavasovića Viskovića, za govor mržnje i prijetnje smrću koje su, prema njegovu mišljenju, potaknule pokušaj ubojstva Brune Marića.

Ljubo Pavasović Visković gostovao je na HTV i komentirao optužbe odvjetnika Vladimira Gredelja:

- Jako mi je žao što je Bruno Marić fizički napadnut. Nema mjesta tome u civiliziranom društvu. Ja sam oslobođen optužbi da sam prijetio gospodinu Mariću. To je potpuno nepotrebna predstava njegovog odvjetnika Gredelja. Prva stvar zbog koje mi je žao je što se u javnom prostoru ne smiju događati ovakve stvari.  Žao mi je i zbog pozicije žrtve koju će sada Bruno Marić dobiti, kazao je Pavasović.

Marin Brbić izravno je prozvan za govor mržnje u interpretaciji Vladimira Gredelja:

- Ovo je apsolutno neprihvatljivo u jednom civiliziranom svijetu bez obzira tko je kakav, osudio je Brbić napad na Marića i dodao:

- Gospodin Gredelj je malo polupao lončiće poslije napada, pa očito ne zna što govori. Vidjet ćemo hoćemo li ići u tužbu ili ne. Spominje i sukob sjevera i juga, to apsolutno ne postoji. Samo postoji sukob između onih koji su činili i željeli dobro hrvatskom nogometu i onih koji to nisu htjeli. Neki vješto to koriste i stavljaju svašta u kontekst sukoba sjevera i juga, smatra Brbić.

 

 

OVDJE POSLUŠAJTE IZJAVU VLADIMIRA GREDELJA

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.