VISOKE TENZIJE

Pušnik prijavio prijetnje zbog dovođenja igrača

Nedjelja, 03. srpnja 2016. 23:03 Napisao/la  SC

Imamo posložen sustav koji detektira nečasne radnje, rekao je Pušnik 

Marijan Pušnik opet je podignuo tenzije u Splitu, trener Hajduka nakon pripremne utakmice protiv Splita nije baš puno govorio o nogometu:

- Još uvijek ima onih koji svoje privatne interese stavljaju ispred Hajdukovih. Mislimo prije svega na pojedince izvan kluba koji se stavljaju u ulogu sportskog direktora ili trenera pa pokušavaju na neke neprimjerene načine ostvariti svoj cilj. Nećemo dozvoliti nikakve pritiske, da ne kažem neku težu riječ. Otvoreni smo, transparentni, ali imamo posložen sustav koji detektira nečasne radnje. Ne dolazi se više u Hajduk preko strice, babe, neke liste..., rekao je Pušnik koji je ovako odgovorio na pitanje je li nekome prijavio prijetnje:

- Jesam, u klubu!

Pušnik je pred novinarima pročitao sljedeće priopćenje:

- U pripremu sezone koja je pred nama ušli smo s punom odgovornošću kako bismo Hajduku osigurali kompetitivnu momčad koja može ostvariti ciljeve koji su pred nju postavljeni.
- U tom smjeru uz punu transparentnost vodimo se isključivo interesima HNK Hajduk. Osjećamo od prvog dana golemu podršku navijačkog puka, članova Kluba i svih onih koji žele Hajduku dobro.
- No, moramo kazati kako još uvijek ima onih koji svoje privatne interese stavljaju ispred Hajdukovih. Mislimo prije svega na pojedince izvan Kluba koji se postavljaju u uloge sportskog direktora ili trenera, pa pokušavaju na neke, blago rečeno, neprimjerene načine ostvariti svoje ciljeve. Stoga i ovom prigodom naglašavamo kako nećemo dozvoliti nikakve pritiske, da ne upotrijebim neku težu riječ...
- Otvoreni smo, transparentni, svakim svojim potezom odgovaramo svojim nadređenima. Ali isto tako, imamo i posložen sustav koji automatski detektira i upozorava na bilo kakve nečasne radnje.
- Prijelazni rok je praktički tek počeo, bit će dolazaka i odlazaka. A za taj dio posla zna se tko je odgovoran. Sve osim pune transparentnosti i poštivanja institucije HNK Hajduk, odnosno njegovih djelatnika, smatrat ćemo - neprimjerenim aktivnostima na koje će Klub bez ikakvog kompromisa morati reagirati

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.