Udruga Naš Hajduk u nedjelju postala vlasnik 24,53 posto dionica Hajduka

Nedjelja, 16. listopada 2016. 13:33 Napisao/la  I. J.

Ugovor su potpisali predstavnik  Tommyja, Zoran Mamić i glavni tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov, koji se u jednom trenutku proslave rasplakao


Udruga Naš Hajduk postala je suvlasnik 24,53 posto HNK-a Hajduk. Ugovor između predstavnika udruge Naš Hajduk i tvrtke Tommy potpisao je u nedjelju na Narodnom trgu, gdje je organizirana proslava preuzimanja vlasničkog paketa.

Nekoliko tisuća navijača Hajduka i članova udruge Naš Hajduk okupilo se kako bi proslavili povijesni trenutak.
 
Ugovor su potpisali predstavnik  Tommyja, Zoran Mamić i glavni tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov, koji se u jednom trenutku proslave rasplakao.

- Ovaj ugovor je pobjeda za sve tri strane,  Tommyja, navijače i Hajduk.  Bili smo svjesni da ulazimo u tešku borbu kad smo krenuli, ali smo znali da postavljamo nove standarde u hrvatskom nogometu. Šaljemo jasnu poruku onim opskurnim likovima da je bio dosta ismijavanja naših ideala. Čast, odgovornost i stručnost nemaju alternativu, kazao je Rilov.

Na velikom videozidu pojavio se i Mario Pašalić,  danas igrač Chelseaja na posudbi u Milanu.

Pašalić je izrazio podršku inicijativi navijača Hajduka, koji uskoro žele postati većinski vlasnici Hajduka.

Za sada je većinski vlasnik Grad Split, ali u praksi klubom odavno upavlja udruga Naš Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.