Stanko Poklepović u Zagrebu preuzeo momčad Hajduka pred utakmicu protiv Lokomotive

Petak, 20. veljače 2015. 15:12 Napisao/la  I. J.

Najviše pokušavam kroz razgovor s igračima objasniti što od njih želim, kaže Poklepović

Nakon poraza u Jadranskom derbiju od Rijeke na Kantridi, igrači Hajduka iz Rijeke su otišli u Zagreb, gdje ih čeka sraz sa Lokomotivom koja je mini-gradskom dvoboju deklasirala Zagreba sa okruglih 6:0. Momčadi se u Zagrebu priključio novi-stari trener Stanko Poklepović i dvojica igrača, koji nisu igrali protiv Riječana, vratar Kalinić i napadač Maglica.

Kalinić će poslije preležane viroze zauzeti mjesto na vratima, a nastup Maglice još je pod upitnikom budući da osjeća posljedice udarca, koji je zaradio u ogledu s Istrom 1961. Poklepović ne može računati na požutjelog Sušića i ozlijeđenog Mezgu:

- Nakon poraza od Rijeke malo je bilo vremena za pripremu momčadi uoči utakmice protiv Lokomotive, koja je odlično krenula u nastavak prvenstvene utrke. Najviše pokušavam kroz razgovor s igračima objasniti što od njih želim. Bez obzira na sve probleme igrači trebaju dati svoj trenutni maksimum, od njih tražim maksimalan angažman. Trener Ivković godinama radi odličan posao sa Lokomotivom, stalno su u vrhu prvenstvene tablice, rekao je Poklepović.

S obzirom na situaciju u kojoj se nalazi i bod bi bio veliki uspjeh za Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.