Sponzori nezadovoljni promjenama u Hajduku, Tommy namjerava raskinuti suradnju

Subota, 21. svibnja 2016. 16:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Jolly Auto Line odustaje od sponzoriranja


Čini se da su promjene na čelu Hajduka  uznemirile  sponzore. Kako smo neslužbeno saznali daljnju suradnju sa bijelima otkazao je Jolly Auto Line, koji je godišnje klub financirao sa cca 250.000 eura, ekskluzivni zastupik Mercedesa klubu je dao nekoliko sponzorskih automobila.

 Uskoro sponzorski ugovori ističu Croatia osiguranju, koje godišnje splitskom prvoligašu uplaćuje 1,5 milijuna kuna, HEP-u koji godišnje u kasu bijelih uplaćuju  milijun kuna. Nije sigurno da će produljiti ugovore.

Nakon smjene Marina Brbića, Zoran Mamić, sin vlasnika tvrtke Tommy, kazao je da će razmisliti da li će ubuduće sponzorirati klub. Tommy za reklamu na prednjoj strani dresa godišnje Hajduku plaća pola milijuna eura.

 Ako se obistine zasada neslužbene informacije, bijeli bi mogli ostati bez  desetak milijuna sponzorskih kuna.

Inače, na Poljudu trenutno nema nikog osim zaposlenika iz radne zajednice. Novi predsjednik Ivan Kos otputovao je u rodni Osijek odakle seli u Split gdje bi trebao naredne tri godine raditi i živjeti.  

Sada već bivša privremena predsjednika kluba,  Marijana Bošnjak, otputovala je na grad na Dravi gdje živi i provodi najveći dio svog radnog vremena. Trener Damir Burić otputovao je u Njemačku na dan kada je Kos dobio povjerenje  Nadzornog odbora.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.