SMJENA NA POLJUDU Marijan Pušnik dobio otkaz, Mario Branco stavio mandat na raspolaganje

Četvrtak, 01. prosinca 2016. 10:29 Napisao/la  I. J.

Ne dajem ostavku, ali profesionalno je da svoj mandat stavim na raspolaganje. Preuzimam odgovornost za trenera, kaže sportski direktor Branco


Marijan Pušnik više nije trener Hajduka! Slovenski stručnjak dobio je otkaz dan nakon nakon što je Hajduka ispao u četvrtfinalu Kupa porazom (1:2) u gradskom derbiju od Splita.

- Pušnik je  mnoge  stvari dobre napravio, rastali smo se prijateljski.  Pušnik će biti na raspolaganju novom treneru, bio je džentlmen ovih šest mjeseci, pa je isto ostao  i sada. To moram pohvaliti i želim mu sve najbolje. Pušnik je i moj izbor, pa sam  ponudio svoj mandat na raspolaganje predsjedniku i upravi. Ne dajem ostavku, ali profesionalno je da svoj mandat stavim na raspolaganje. Preuzimam odgovornost za trenera. Stigao sam istoga dana kao Pušnik i sve sportske odluke nakon 2. lipnja su moja odgovornostDo angažmana novog trenera, momčad će voditi treneri koji su vodili drugu momčad, rekao je sportski direktor  Mario Branco.

Trener je smijenjen, što je s igračima?

- Nema kazni igračima za igre, njih ćemo procijeniti u zimskom prijelaznom roku. Nažalost, ostala nam je samo liga i moramo se boriti za što više mjesto. Prvo mjesto sada nam je daleko, zaključuje Branco.

Hajduk traži novog trenera, koji će morati stare probleme.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.