SLOVAN - HAJDUK (19) Ohandza nije potpuno spreman, rasprodan stadion za uzvratnu utakmicu

Četvrtak, 20. kolovoza 2015. 11:51 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk objavio vijest da je stadion rasprodan za uzvratnu utakmicu, koja se igra u četvrtak, 27. kolovoza. Aktivan rezultat večeras jamči ludnicu na tribinama u uzvratu

Nogometaši Hajduka večeras (19) u Liberecu igraju prvu utakmicu play-offa Europske lige, pred utakmicu protiv Slovana svih najviše zanima zdravstveno stanje napadača Francka Ohandze:

- Vjerojatnije je da će Ohandza čekati svoju priliku po potrebi s klupe. Vidjet ćemo koliko može u ovom momentu, kazao je Burić nakon treninga u srijedu.

Možda Ohandza ipak zaigra od prve minute čime bi Hajdukov napad dobio drugačiju dimenziju uoči utakmice koja određuje Hajdukovu sezonu. Burićev pomoćni Joško Španjić gledao je prvenstveni dvoboj Jablonec - Slovan, koji je završio neodlučnim ishodom 1:1. Slovan je primio je gol u 90. minuti.

- Moj asistent mi je potvrdio da to nije bila njihova prava slika. Mnoge su igrače odmarali. Ono što su igrali protiv Slavije, to je njihova bolja slika. Oni mogu mnogo više nego u Jablonecu... Slovan je favorit! Individualno su jaka momčad u ofenzivi, Šural, Delarge, Rabušić su igrači na koje ćemo trebati posebno pripaziti. Vjerujem u svoju momčad, osjećam da su stasali, da su svi zajedno još više sazreli da su spremni za pozitivan rezultat, rekao je Burić.

Budući da nema suspendiranog Nižića, trener Burić razmišlja o Biljiju na stoperu ili na desnom beku, što bi značilo da će Jefferson igrati stopera. U tom slučaju u sredini igra Sušić, Caktaš ide na zadnjeg veznog. Ostalo se zna.

U četvrtak je Hajduk objavio vijest da je stadion rasprodan za uzvratnu utakmicu, koja se igra u četvrtak, 27. kolovoza. Motiv više za igrače Hajduka budući da aktivan rezultat jamči ludnicu na tribinama u uzvratu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.