Rješenje na Poljudu: Andrej Kopilaš glavni kandidat za predsjednika Uprave Hajduka

Utorak, 10. svibnja 2016. 15:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Kopilaš je postao glavni kandidat budući da Splitska banka kao jedan od najvećih sponzora kluba želi imati svog čovjeka na mjestu predsjednika

Članovi Nadzornog odbora obavili su razgovore s kandidatima, koji su putem javnog natječaja poslali molbe za mjesto novog predsjednika Uprave Hajduka.

Krug kandidata za mjesto čelnog čovjeka bijelih smanjen je s 19 na 5, 6 imena. Među onima koji su ušli u najuži izbor između ostalih su Aljoša Bašić, voditelj marketinga kluba sa Poljuda i Andrej Kopilaš, direktor Mreže Splitske banke kako se danas naziva nekadašnja funkcija direktora za rad stanovištvom.

Kopilaš je postao glavni kandidat budući da Splitska banka, kao jedan od najvećih sponzora kluba, želi imati svog čovjeka na mjestu predsjednika. Kako smo neslužbeno saznali, Kopilaš ima podršku većine članova Nadzornog odbora na čelu s Antom Šalinovićem, koji operativno provodi izbore.

Nije nevažno naglasiti da bi Splitska banka povećala sponzorski iznos u slučaju da Kopilaš postane predsjednik Uprave Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.