Prodaja Nikole Vlašića glavni cilj ljetnog prijelaznog roka na Poljudu

Utorak, 06. lipnja 2017. 09:58 Napisao/la  Ivan Jelić

Nikolu Vlašića neće pustiti za manje od 5 milijuna eura

Trener Hajduka Joan Carrillo prvu prozivku igračkog kadra za novu sezone obaviti će 16. lipnja.

Nakon nekoliko dana boravka u Split, bijeli će se po običaju kada su u pitanju ljetne pripreme preseliti u Sloveniju i Austriju tamo je nema i neće biti velikih temperatura, gdje je puno iugodnije za rad, trening.

Za sada su klub sa Poljuda napustili Ćosić, Terziev, kojima je istekla posudna iz Intera Zaprešić, odnosno Ludogorets, te Kvesić koji se vratio u matični Široki Brijeg.

Splićani se pokušavaju riješiti Grka Savvasa koji nije opravdao očekivanja, Brazilca Jeffersona koji se nije istaknuo svojiom igrama.

Povratkom Josipa Radoševića, Carrillu nije potreban (pre)veliki broj igrača u veznom redu.

Sportski direktor Mario Branco svakodnevno obavlja razgovore sa mnogim igračima, čini se da pokušava sve ne bi li vratio na Poljud neke od igrača koji su proteklih godina nosili bijeli dres a u inozemnim klubovima nisu u početnoj postavi svojih momčadi.

To se prije svega odnosi na Dina Mikanovića koji igra u Danskoj u Aarhusu, jer Carrillu su desni i lijevi branič bili najveća bolja u minuloj sezoni.

Dakako da bi Branco rado na lijevom boku vidio Ivana Strinića makar kao posudbi iz Napolija, no realnija je opcija da on karijeru nastavi u redovima Milana koji mu nudi 2 milijuna eura po sezoni, u Napoliju ima 1,5 milijuna eura.

Sve se više spekulita kako bi trolist najbližeg susjeda RNK Splita, koji zbog nedobivanja licencije iz prve lige je izbačen u treću, vratar Tomislav Duka, stoper Tomislav Mikulić, te napadač Ivan Pešić mogao se preseliti na Poljud.

Splićani će svako prodati nekog od svojih ponajboljih igrača, pritom mislimo na Vlašića, Futacsa, Ercega, dakako ako stigne prva ponuda.

Čelnici kluba jasnon su stavili do znanja da novopoečenog reprezentativca Nikolu Vlašića neće pustiti za manje od 5 milijuna eura, Futacsa za iznos obeštećenja između 1,5 – 2 milijuna eura klauzula koja mu stoji u ugovoru, te Ercega koji je bio možda i najbolji igrač bijelih za najmanji iznos od 3 milijuna eura.

Glavni cilj ljetnog prijelaznog roka na Poljudu je prodaja Nikole Vlašića!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.