Pripremna utakmica: Ohandza ponovo donio pobjedu, Hajduk bolji od Vardara

Petak, 03. veljače 2017. 16:56 Napisao/la  SC

Pripremna utakmica: Hajduk - Vardar  1:0

Prije povratka u Split sa dvotjednih priprema u Turskoj u Antalyji, Hajduk je odigrao treću međunarodnu prijateljsku utakmicu.

Protivnik  je bio makedonski Vardar, Hajduka je pobijedio (1:0) pogotkom Ohandze.

 Trener Joan Carrillo na travnjak je poslao jedanaestoricu koja  bi  mogla istrčati na prvoj utakmici proljetnog dijela, kada se u Parku mladeži igra gradski derbi, utakmica Splita i Hajduka.

 Prvo poluvrijeme nije ponudilo ništa što bi trebalo posebice notirati, bilo je to dosadnih 45 minuta.
 
 Hajduk je na početku zaprijetio preko Ercega.
 
 S druge strane Vardar je zatresao mrežu Stipice no pogodak je poništen  zbog nedozvoljene pozicije protivničkog  igrača.

 U nastavku dvoboja ista slika, i dalje je to bila slaba utakmica.
 
 Splićani su uspjeli ipak došli do jednog zgoditka, koji je u konačnici donio i treću pobjedu.

 Hamza je izveo slobodni udarac s lijeve strane, u gužvi se najbolje snašao Ohandza koji iz blizine šalje loptu u mrežu Vardara.
 
 HAJDUK: Stipica, Juranović, Ćosić, Ismajli, Memolla, Jefferson, T. Bašić, Tudor, Vlašić, Erceg, Ohandza. Još su igrali: Letica, Vojković, Hamza, Savvas, Said, Prtajin, Kalik, Bosančić

 Pripremna utakmica: Hajduk - Vardar  1:0  (Ohandza  73)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.