Pripremna utakmica: Hajduk pobijedio prašku Slaviju, Pušnik žali što nema igrača klase A

Četvrtak, 07. srpnja 2016. 22:22 Napisao/la  SC

Hajduk - Slavija Prag 1:0


Pogotkom Nikole Vlašića u sudačkoj nadoknadi prvoga poluvremena, nogometaši Hajduka pobijedili su Slaviju iz Praga u pripremnoj utakmici odigranoj na Poljudu.

- Radostan sam poslije pobjede, jer to je ipak praška Slavija, koja je jaka momčad. Poslije poraza od Aluminija bilo je puno vike na igrače zbog odnosa. Nakon poraza je to kod mene rat, nema smijanja i gubitničkog mentaliteta. Međutim, igrači su napravili korak naprijed, odigrali su po svakoj utakmici sljedećoj dobro poluvrijeme, ali još puno nam fali, ne mogu nas zavarati pripremne utakmice. Još nas čeka jedna testna utakmica protiv Junaka, gdje ću dobiti odgovore glede nekih igrača. Mi ne možemo uzeti igrača klase A. To može biti Futacs kad ga spremimo, on je igrač koji za mjesec-dva može napraviti pomak. Zna se gdje je netko igrao, kakve su odštete. Nemamo novca da kupimo igrače koje direktor i ja želimo, snalazimo se koliko možemo, kazao je trener Marijan Pušnik.

HAJDUK: Stipica, Juranović, Ćosić, Nižić, Milić, Jefferson, Kožulj, Sušić, Tudor, Mujan, Vlašić. Još su igrali: Grbić, Šimić, Radčenko, Maganto, Mastelić, Kalik, Pejić, T. Bašić, Memolla, Ismajli, Erceg, Vojković

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.