Pripremna utakmica: Hajduk opet izgubio, Wisla pobijedila minimalnim rezultatom

Nedjelja, 31. siječnja 2016. 16:53 Napisao/la  SC

Pripremna utakmica: Hajduk - Wisla 0:1 



Hajduk je doživio i drugi poraz (0:1) na pripremama u Beleku, ovog puta protiv sedmoplasirane momčadi poljske lige Wisle iz Krakowa. Prije dva dana bijeli su poraženi od Ferencvarosa (2:4).

U prvom dijelu trener bijelih Damir Burić na travnjak je poslao igrače većina kojih nisu u prvom planu. U slabom prvom poluvremenu Splićani su imali jednu jedinu izglednu priliku. Nakon kornera sa lijeve strane kojeg je izveo Mujan, Mastelić je sa 5-6 metara neometan pucao glavom, no bio je neprecizan.

U nastavku susreta Mujan je dva puta bio u prilici da zatrese mrežu Poljaka, no čuvar mreže Wisle bio je nesavladiv. U finišu susreta Wisla je postigla zgoditak, strijelac je u 82. minuti bio Bartosz.

HAJDUK: Grbić (od 46. Letica), Simonović, Nižić (od 70. Franić), Billyi, Pejić, Juranović, Mujan (od 60. Tudor), Roguljić (od 31. Jefferson), Mastelić, Prskalo, Arteaga.

Pripremna utakmica: Hajduk - Wisla 0:1 (Bartosz 82)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.