Predsjednica Marijana Bošnjak nije dozvolila da udruga Naš Hajduk zaposli trojicu svojih članova

Petak, 29. travnja 2016. 10:10 Napisao/la  Ivan Jelić

 Bez obzira što bi trojica zaposlenika udruge Naš Hajduk plaću dobivali iz prikupljene članarine, predsjednici nije prihvatljiva takva opcija


Udruga Naš Hajduk s bivšim predsjednikom kluba Marinom Brbićem dogovorila je da će preuzeti vođenje odijela članstva kluba. U ovom trenutku klub sa Poljuda ima cca 37.000 članova, koji su platili članarinu za sezonu 2015/16.

Predstavnici udruge trebali su 2. svibnja ući u prostore odijela za članstvo, zaposliti trojicu svojih članova i od kluba dobiti na raspolaganje sponzorski automobil. Privremena predsjednica bijelih Marijana Bošnjak nije dozvolila da udruga Naš Hajduk preuzme vođenja članstva kluba.

Kako smo neslužbeno saznali, ustvrdila je da klub ima višak zaposlenika. Gotovo svima koji su radili na ugovor, a isti im je istekao, zahvalila se na daljnjoj suradnji. Bez obzira što bi trojica zaposlenika udruge Naš Hajduk plaću dobivali iz prikupljene članarine, predsjednici nije prihvatljiva takva opcija. Kako će reagirati udruga Naš Hajduk vjerujemo da ćemo vrlo brzo saznati.

Za sada je poznato da će se Ivan Brleković kandidirati za predsjednika Hajduka. Uz njega svoju kandidaturu podnijet će Aljoša Bašić, voditelj marketinga Hajduka, koji slovi kao najveći kandidat za Brbićeva nasljednika. Njegovu kandidaturu podržava Grad koji je većinski vlasnik kluba.

Svoju kandidaturu za prvog čovjeka kluba podnijet će i voditelj logistike bijelih Jakša Radnić. Javni natječaj otvoren je do 2. svibnja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.