POTRES NA POLJUDU

Said potjeran u drugu momčad Hajduka

Srijeda, 18. listopada 2017. 16:56 Napisao/la  SC

Said se već dvaput sukobio s Antom Ercegom

Said (Hajduk)
Said (Hajduk)


Said Ahmed Said (24) preseljen je u drugu momčad Hajduka do daljnjega, odlukom trenera Joana Carrilla napadač Hajduka nije u kombinacijama za utakmicu protiv Dinama idućeg vikenda.

Said već duže razdoblje izaziva sudbinu svojim ponašanjem izvan terena i na njemu gdje se dvaput sukobio s Antom Ercegom.

Nakon što se njihov dvojica sukobili oko toga tko će izvesti kazneni udarac protiv Evertona, robusni Said silom je izveo udarac s bijele točke koji je završio promašajem.

U zadnjoj utakmici protiv Cibalije, Said nije htio dodati loptu Ercegu, koji je bio u puno boljoj poziciji za postizanje pogotoka.

Ima toga još.

Said je prošle sezone demonstrativno šutnuo bočice vode, kada je zamijenjen protiv Slaven Belupa. Nakon utakmice protiv Lokomotive posvađao se s vratarom  Danteom Stipicom kojega je proglasio krivcem za primljen gol.

Očito je bilo još ispada, koji su ostali skriveni od očiju javnosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.