POTRES NA POLJUDU

Brbić smijenjen, Pavasović Visković podnio ostavku!

Petak, 01. travnja 2016. 15:54 Napisao/la  I. J.

Nisu mi jasni razlozi zbog kojih Brbić nije dobio povjerenje članova NO-a, kaže Pavasović Visković


Marin Brbić više nije predsjednik Hajduka, Ljubo Pavasović Visković više nije predsjednik Nadzornog odbora Hajduka!

Goranu Vučeviću članovi Nadzornog odbora izglasali su povjerenje, pa ostaje na funkciji sportskog direktora do daljnjega.

Brbićeva smjena izglasana je omjerom glasova 5:4, Šalinović, Krnić, Santini, Marinov i Marasović glasali su za smjenu.

- U ove četiri godine napravili smo zaista puno toga. Zatekli smo Hajduk u ogromnim dugovima, a baš danas, uoči sjednice isplatili smo i posljednju plaću našim zaposlenicima. Simbolično, ali ta isplata je koincidirala s mojom smjenom. Ponosan sam na sve što smo ja i kolega Pavasović Visković napravili za ovo vrijeme i Hajduk napokon nije dužan, a to je velika stvar, kazao je Brbić.

Ljubo Pavasović Visković podnio je neopozivu ostavku!

- Iskreno da vam kažem, ne znam zbog čega je Brbić smijenjen. Nisu mi jasni razlozi zbog kojih nije dobio povjerenje članova NO-a i odlučio sam dati ostavku, jer smatram da je potpuno pogrešno nekome ne dopustiti da do kraja odradi svoj mandat i oduzeti mu priliku da završi započeto. Posebice jer je put kojim je Hajduk krenuo s Brbićem na čelu bio ispravan i donio je rezultate. No, svatko ima pravo na svoje mišljenje, demokratska većina je odlučila tako i ja to prihvaćam. No, kad je već tako, onda ja nemam više što tražiti u Hajduku. Sigurno da smjena znači zaokret u politici. Kakvog bi sve ovo imalo smisla ako ne bude nekih promjena. O kakvim se točno promjena radi, ne znam, no želim svu sreću budućoj upravi. Priznat ću vam, osjećam se rasterećeno, rekao je Pavasović Visković za Index.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.