Poklepović zaželio Štimcu sve najbolje nakon nedjelje, Sušić produljio ugovor do 2018. godine

Četvrtak, 26. veljače 2015. 18:20 Napisao/la  SC

Bez obzira na rezultate i sve što se događa, znamo što su klupska određenja, kaže Poklepović

Stanko Poklepović u nedjelju debitira na Poljudu u utakmici protiv Igora Štimca, Hajduk igra protiv posljednjeplasiranog Zadra:

- Bog mu dao zdravlje. On je tamo i neka mu Bog pruži sreću, ali ne u ovoj utakmicu, poručio je Špaco trener Štimcu.

- Hajduk ide svojim putem. Ušli smo u posao koji je već bio zamišljen i samo ga želimo sprovesti do kraja. Bez obzira na rezultate i sve što se događa, znamo što su klupska određenja, znamo što je posao struke da bismo završili zamišljeni projekt. A to je prilagođavanje prema razvoju igrača, prema korištenju igrača te prema transferu. Zadovoljan sam jer radim u poslu koji je inače zadovoljstvo, čak i ako se nešto ružno događa opet je to zadovoljstvo. Treba se boriti sa tim događajima koji ponekad nisu u skladu sa željama. Hajduk je uvijek Hajduk, ja sam rekao da je Hajduk religija. Ne samo da je on neuništiv, da je on vječno, nego je to religija. Nadam se da će doći publika i podržati nas bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze Zadar i Hajduk. Mi ćemo nastojati sprovesti svoju igru u onolikoj mjeri koliko u ovom trenutku možemo i doći do rezultata koji nama odgovara, kaže Poklepović.

Tino Sven Sušić potpisao je u četvrtak novi ugovor s Hajdukom do ljeta 2018. godine.

- Tino je jedan od naših najvažnijih igrača što smo željeli pokazati i na ovaj način. To je uostalom i dio strategije kluba, jer smo se odredili da ćemo produžiti ugovore sa igračima za koje smatramo da imaju potencijal. Zadovoljni smo jer smo vrlo brzo postigli dogovor sa Tinom koji je bio izuzetno korektan u svim razgovorima. Vjerujem da će mu novi ugovor biti dodatni poticaj da igra još bolje i da s Hajdukom ostvari rezultate koje svi priželjkujemo, kaže sportski direktor Hajduka Goran Vučević.

- Sretan sam jer mi je klub ukazao povjerenje. U Hajduk sam došao kao mlad, nepoznat igrač i ovdje sam stekao afirmaciju. Imam podršku navijača i kluba i na tome sam zahvalan. Sad je na meni da nastavim raditi i da svojim igrama pomognem Hajduku da bude što bolji, rekao je Sušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.