Pobjeda nad Dinamom smirila strasti, Nadzorni odbor o Brbiću i Vučeviću raspravlja za dva tjedna

Nedjelja, 20. ožujka 2016. 20:18 Napisao/la  Ivan Jelić

Jedan dio članova NO-a tražio je Brbićevu ostavku, za sada je nije uspio dobiti, ali tko zna što će biti na narednoj sjednici


Sjednica Nadzornog odbora (NO) Hajduka započela je u nedjelju ujutro u 9 sati i trajala je gotovo do samog početka najvećeg hrvatskog nogometnog derbija, dvoboja Hajduka i Dinama, koji se na Poljud igrao sa početkom u 15 sati.

Novinari su očekivali da će im se obratiti predsjednik NO-a Ljubo Pavasović-Visković i izvijestiti ih o čemu su raspravljali.

Naime, sportski direktor Goran Vučević stavio je mandat na raspolaganju predsjedniku kluba Marinu Brbiću. Kako smo neslužbeno saznali sjednica je bila itekako burna, no nikakvih zaključaka nije bilo. Tek je dogovoreno da se sjednica nastavi za 14 dana, ali su "nadzornici" prema našim informacijama najviše vremena potrošili oko rada predsjednika Marina Brbića.

Jedan dio članova tražio je Brbićevu ostavku, za sada je nisu uspjeli dobiti, ali tko zna što će biti na narednoj sjednici. Ne treba zaboraviti da je Brbiću mandat nedavno produžen sa samo jednim glasom više (5 prema 4).

Činjenicu da je Vučević stavio mandat na raspolaganje članovi su primili kao informaciju, no čini se da će Hajduk vrlo brzo dobiti novog sportskog direktoi, navijači su uoči sjednice javno iskazali svoje nezadovoljstvo ispisanim grafitom "Uprava, odlazi"

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.