Mislav Karoglan: Trener je prvi koji mora preuzeti odgovornost, to tako mora biti!

Nedjelja, 07. travnja 2024. 22:31 Napisao/la  SC
Mislav Karoglan
Mislav Karoglan Foto: Andro Turina

Nogometaši Hajduka na Rujevici su doživjeli četvrti poraz u nizu.

- Ovo je bila tvrda utakmica, u prvom poluvremenu bez puno šansi. U drugo poluvfrijeme Rijeka je bolje ušla, na žalost primili smo jako jeftin gol. Imali smo nakon toga ogromnu šansu preko Trajkovskog, ali naša kriza se nastavlja. U ovom trenutku je teško nešto pametnije o svemu tome reći. Suvišno je sada komentirati sve naše probleme s ozljedama, čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, rekao je Mislav Karoglan, trener Hajduka.

U ovom trenutku Hajduk je na deset bodova zaostatka u odnosu na Rijeku.

- Prvo moramo iskomunicirati stvari s predsjednikom i vidjeti kako dalje, u tom smislu poduzeti daljnje korake. Trener je svakako prvi koji mora preuzeti odgovornost, to tako mora biti. Igrači su najbolji, njih treba zaštititi i onda na ljeto vidjeti kako dalje.

Splićanima u idućem kolu slijedi dvoboj protiv Osijeka.

- Ne bih komentirao našeg idućeg suparnika. Sada je bitno da svi zajedno sjednemo i vidimo kako dalje, rekao je Mislav Karoglan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.