Milan Rapaić: Hajduk ima sto bodova manje od ostalih! Ako je to uspjeh, onda sam ja Petar Pan!

Utorak, 09. svibnja 2017. 22:53 Napisao/la  SC

Nakon dvije-tri godine posložene situacije bore se za naslov. Tako se to radi. Uložili su sredstva koja su se opravdala, kaže Rapaić o Rijeci

Milan Rapaić otvoreno je rekao što misli o današnjem Hajduku, klupska legenda nije se ustručavala:

- Hajduk je igrao jako dobro protiv Osijeka. Ali, imamo sto bodova manje od ostalih! Ako je to uspjeh, onda sam ja Petar Pan! Pa koga to može zadovoljiti?! Ako to njih zadovoljava... Ma, to je sve smiješno. Smiješno mi je to. Oni govore o trećem, četvrtom mjestu Hajduka. Mi ispadamo iz Europe 10-15 godina, nigdje nas nema. Kako je to dobro. Jedino dobro što Hajduk ima je Torcida, ništa više... Oni su jedina konstanta. Žao mi je, izbrisali smo prošlost, sadašnjost nam je jadna, a budućnost nije baš svijetla, kaže Rapaić.

Rapaić je kao pozitivan primjer izdvojio Rijeku:

- Liga je zanimljivija zato što je Rijeka našla pravi put. Ima gazdu, ciljeve... Nakon dvije-tri godine posložene situacije bore se za naslov. Tako se to radi. Uložili su sredstva koja su se opravdala. To je jedini pravi smjer. Osijek je također na pravom putu. Vidite da bez gazde nema ništa. Oni u Hajduku misle drukčije, ja im želim sve najbolje. U Rijeku se uvukao nekakav strah od osvajanja prvenstva. Imali su već dvije-tri meč lopte. Ako sada ne osvoje naslov, ne znam hoće li ikada više, rekao je Rapaić za Večernji list.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.