Marko Ranilović brani protiv Rijeke, vratar iz Zavrča dobio prednost pred mladim Grbićem

Utorak, 17. veljače 2015. 13:57 Napisao/la  I. J.

Maglica nije trenirao i njegov nastup je upitan

 

Trener Hajduka Hari Vukas u utakmici protiv Rijeke neće moći računati na vratara Lovru Kalinića i prvoga napadača Antona Maglice. Kalinić se razbolio, umjesto njega pred vrata će Marko Ranilović, koji je došao iz slovenskog prvoligaša Zavrča. Maglica je protiv Slaven Belupa dobio udarac u bedro, nije trenirao i njegov nastup je upitan. Hajdukovi liječnici i fizioterapeuti pokušavaju ga osposobiti, ali je sigurno da neće biti u potpunosti spreman.

Hajduk je odlučio angažirati Ranilovića kojemu su odmah dali do znanja da će biti treći vratar, a da će Ivo Grbić, standardni U-19 hrvatski reprezentativac, biti prva zamjena. To su u svojim medijskim nastupima izjavljivali predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević.

Vukasova odluka da prednost dade Raniloviću je iznenađenje. Grbić ima kontinuitet branjena za "B" momčad bijelih dok Ranilović nije stnadardno branio niti u Zavrču. Jedna od odluka članova Nadzornog odbora je da trener Hajduka treba što više forsirati mlade igrače ponikle u školi nogometa. Čudi odluka da na Kantridi brani Ranilović, posebice zbog toga što je Grbiću jasno rečeno da će on biti zamjena Kaliniću. Je li odluku donio Vukas ili netko drugi!?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.