Marin Brbić, predsjednik Hajduka: Treba otvoreno reći da se favorizira Dinamo, sve ostalo je krinka

Utorak, 15. ožujka 2016. 10:20 Napisao/la  SC

 Ako sudački eksperti utvrde da nije bilo jedanaesterca, mi predlažemo odigravanje nove utakmice, jer ne želimo da bilo tko bude oštećen pa tako ni Zagreb, kaže Brbić


Detaljne analize suđenja 27. kola ukazuju da je Čorićev pogodak protiv Lokomotive u sudačkoj nadoknadio bio regularan, Soudani je prije asistentcije bio u dozvoljnoj poziciji. Hajduk je pobijedio Zagreb iz spornog kaznenog udarca. Sudac je pokazao na bijelu točku nakon duela Mudražije i Mujana, ni snimka ne može detaljno otkriti intezitet kontakta:

- Žao nam je ako je Zagreb oštećen, nama nikakvi darovi ne trebaju. Ako sudački eksperti utvrde da nije bilo jedanaesterca, mi predlažemo odigravanje nove utakmice, jer ne želimo da bilo tko bude oštećen pa tako ni Zagreb. Razgovarali smo i s Tonćijem Mujanom, željeli smo i od njega čuti što se točno dogodilo. I on nas je uvjeravao da ga je Mudradžija zakačio i da se zbog toga spotakao. Nemamo mu razloga ne vjerovati. Smeta me što se sada tumači kako suci griješe jednako na štetu svih klubova, a što nije istina. Treba otvoreno reći kako se favorizira jedan klub, konkretno GNK Dinamo, dok su eventualni sudački previdi u korist drugih klubova samo krinka kojom se pokušava zamagliti pravo stanje stvari. Čak je i u nedavnoj ekspertizi utvrđena samo jedna pogreška na našu štetu, a derbi u kome je sudio Bruno Marić uopće se ne spominje. Toliko o korektnoj analizi, kaže predsjednik Hajduka Marin Brbić za goal.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.