Marin Brbić: Mi očekujemo da Zdravko Mamić ode sa svih funkcija u HNS-u, a to se nije dogodilo

Utorak, 09. veljače 2016. 20:16 Napisao/la  SC

Marin Brbić reagirao je na odluku Zdravka Mamića da se povlači s pozicije izvršnog predsjednika i da postaje savjetnik u Dinamu.

- Samo naivan čovjek može pomisliti da se danas nešto bitno promijenilo u hrvatskom nogometu. Promijenilo se jedino što su na snagu stupile Izmjene i dopune Zakona o sportu, no one se, koliko vidimo, još uvijek ne primjenjuju. Nadam se da će to uskoro promijeniti, da će se zakoni morati poštovati, te da će oni koji ih ne poštuju biti sankcionirani. Nas u Hajduku ne zanima što se događa u Dinamu, niti nam je važno tko je njihov izvršni predsjednik, trener, kapetan... Ono što mi očekujemo je da Zdravko Mamić ode sa svih funkcija u HNS-u, a to se nije dogodilo. I zato sam i kazao kako se danas u hrvatskom nogometu baš ništa nije promijenilo, kaže predsjednik Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.