Marin Brbić i Goran Vučević u Rimu dogovaraju posudbu Manuela Arteage iz Palerma

Utorak, 19. siječnja 2016. 09:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Mladi reprezentativac Andrija Balić želi otići, jer je nezadovoljan minutažom koju mu je u jesenskom dijelu odredio trener Damir Burić


Predsjednik Hajduka Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević u ponedjeljak su otputovali u Italiju, točnije u Rim, gdje će u narednih nekoliko dana obaviti niz razgovora u svezi možebitnih novih igrača u bijelom dresu, ali isto tako oko odlaska nekog od igrača sa Poljuda.

Procurila je ne službena informacija kako bi Venezuelanac Manuel Arteaga, koji je prije nekoliko dana potpisao ugovor sa talijanskim prvoligašem Palermom, mogao doći na posudbu u Hajduk. Radi se o 21-godišnjem napadaču, koji je triput igrao za reprezentacije svoje zemlje. U Palermo je stigao iz tamošnjeg prvoligaša Zulije.

Mladi reprezentativac Andrija Balić želi otići, jer je nezadovoljan minutažom koju mu je u jesenskom dijelu odredio trener Damir Burić. Navodno su Udinese i španjolski prvoligaši Valencija i Atletico Madrid iskazali zanimanje da ga dovedu u svoje redove. Od ranije stoji ponuda Tottenhama, koji je prošlog ljeta ponudio 1,5 milijun eura bijelima za Balića. Na Poljudu nisu prihvatili tu ponudu, mladog reprezentativca ne žele pustiti za iznos manji od 4 milijuna eura.

Reprezentativni čuvar mreže Lovre Kalinić na meti je Aston Vile i Bešiktaša. Čelnici i jednog i drugog kluba podignuli su iznos odštete, spremni su platiti cca 4 milijuna eura. Ako se to dogodi, iznos transfera dijeli se 70:30 posto, klubu bi pripalo 2,8 milijuna eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.