Marijan Pušnik: Ponekad požalim što sam postao trener Hajduka!

Petak, 01. srpnja 2016. 14:45 Napisao/la  SC

Olimpija i Maribor su u ovome času ispred Hajduka. Po navijačima, odanosti, Hajduk je apsolutni ispred svih. To je tako, pa tko mi god zamjerio, kaže Pušnik


Marijan Pušnik svakoga dana otvara nove medijske frontove, novi trener Hajduka bez ikakvog ustručavanja javno iznosi klupske probleme. Često govori kao da je požalio što je došao u Hajduk:

- Ponekad jesam... Ali gledajte, Hajduk je veliki izazov. Nema mnogo trenera koji bi ovo odbili. Uza sve boljke, može se. Olimpija i Maribor su u ovome času ispred Hajduka. Po navijačima, odanosti, Hajduk je apsolutni ispred svih. To je tako, pa tko mi god zamjerio... Hajduk mora raditi na akademiji, vidi se nedorečenost u suradnji, nemoguće je da se trener kadeta, juniora i seniora ne čuju jednom dnevno. To je nemoguće! Ne tražim krivce, ne tvrdim da je netko krivo radio, pa nisam ja došao u klub takve tradicije i imena da bih pametovao. Reći ću vam ovo: ja sam ponio duge rukave. Ako preživim prvih pola godine, dugo ću biti na ovoj klupi. Ima problema, ali ja vjerujem u ovaj projekt, rekao je Pušnik za Sportske novosti.

Pušnikove izjave za sada ne nailaze na reakcije, vjerojatno zbog toga što je slovenski stručnjak zbunio javnost neobičnom retorikom. Neće zbunjenost dugo trajati, posebice ako rezultati ne budu adekvatni velikim očekivanjima.